Innovatiecafé

/Innovatiecafé

Datum: dinsdag 28 maart 2023
Tijd: 14.30 – 18.00 uur
Locatie: Biosintrum, Oosterwolde
Entree: kosteloos

Compose It draagt bij aan de materialentransitie door het gebruik van duurzame composieten te stimuleren en aan te jagen. Dit doen we door partijen met elkaar te verbinden en projectideeën te generen en tot uitvoering te brengen.

Omdat composietinnovaties vaak een relatief laag Technology Readiness Level (TRL) hebben, moet er nog flink gepionierd worden. Ondanks dat er steeds meer bekend is over de eigenschappen en toepassingen van composieten, is er ook nog veel onbekend en dat betekent dat er nog veel vragen zijn. Bij bedrijven die een product (willen) aanbieden, maar ook bij potentiële afnemers. Het Compose It Innovatiecafé is dé plek waar deze vragen gesteld worden en waar in gezamenlijkheid naar antwoorden wordt gezocht!

Wat gaan we doen?
Tijdens de Innovatiecafés krijgen twee partijen uit het Compose It netwerk de gelegenheid om een korte presentatie te geven en een vraag in te brengen. Deze keer brengen Recell en Miedema Bouwmaterialen een vraag in. Wil jij ook een vraag inbrengen? Neem dan contact met ons op!

Na de korte presentaties splitst de groep zich op in kleine discussietafels waar de vragen behandeld worden. De tafels worden geleid door een discussieleider, die tijdens een wrap-up plenair terugkoppelt wat er opgehaald is. De opvolging wordt gedaan door het Compose It team waarbij het leggen van verbindingen centraal staat.

Voor wie?
De Compose It Innovatiecafés zijn toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in composieten en een bijdrage wil leveren aan de materialentransitie. Door de open en informele sfeer stimuleren we ontmoetingen en onverwachte samenwerking. De kracht van het initiatief ligt in de aanwezigheid van partijen vanuit zowel bedrijfsleven, kennisinstellingen als overheden. Juist door vraagstukken multidisciplinair te benaderen, komen we tot betere antwoorden.

Aanmelden
Meld je aan via het aanmeldformulier, de entree is kosteloos. Er is plaats voor maximaal 50 gasten. Je aanmelding is definitief, nadat je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op met Rudmer Heij, projectleider Compose It via info@composeit.nl, 06 - 146 672 14. Wil je bij een volgend Innovatiecafé een vraag inbrengen?
Neem dan ook contact op!

 

 

AANMELDFORMULIER

Meld u aan via onderstaand formulier.

Scroll naar boven