/SAVE THE DATE: Symposium

/Symposium Prefab bouwen met biocomposieten

Datum: donderdag 16 juni
Tijd: 14.30 – 19.30 uur

Locatie:

Biosintrum
Ecomunitypark 5
8431 SM Oosterwolde

Entree: kosteloos

De Nederlandse bouwsector staat de komende decennia voor een enorme opgave op het gebied van verduurzaming. Er moeten enorm veel woningen worden gebouwd. Met de traditionele manier van bouwen gaat dit niet lukken. Er zal meer prefab gebouwd moeten worden met Biobased bouwmaterialen. Om deze materialen concurrerend aan te kunnen bieden is echter opschaling nodig. De prefab bouw biedt de juiste kansen hiervoor.

Op donderdag 16 juni organiseert Compose It in samenwerking met Innodeen een symposium getiteld 'Prefab Bouwen met Biocomposieten".

Wat gaan we doen?
Tijdens dit symposium nemen we u mee in de actuele stand van zaken omtrent prefab bouw met biocomposieten. Toonaangevende sprekers met diverse achtergronden geven hun visie op dit onderwerp. Daarnaast gaan we graag met elkaar in gesprek. Het belooft een informatieve en interactieve middag te worden.

Voor wie?
Iedereen die actief is in of betrokken is bij de duurzaamheidstransitie in bouwsector. Denk aan architecten, constructeurs en leveranciers van bouwmaterialen. Maar ook aan beleidsmedewerkers van gemeenten en studenten en onderzoekers van kennisinstellingen.

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier, de entree is kosteloos. Er is plaats voor maximaal 100 gasten. Uw aanmelding is definitief, nadat u een bevestiging van ons heeft ontvangen.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op met Rudmer Heij, projectleider Compose It via info@composeit.nl, 06 - 146 672 14 of Ludo Schennink, commercieel manager Innodeen via l.schennink@innodeen.nl, 06 - 222 465 93.

 

AANMELDFORMULIER

Meld u aan via onderstaand formulier.

Sprekers:

Nederland, Pijnacker, 15 september 2015. Jan Willem van de Groep. Hij is bedenker en aanjager van Stroomversnelling, een project waarbij in vijf jaar tijd 111.000 oudere huurwoningen energieneutraal gemaakt moeten worden. Foto: Jorgen Caris

Jan Willem van de Groep

Kwartiermaker Biobased Bouwmaterialen, PIANOo

Scroll naar top